[an error occurred while processing this directive]
Animecon III - Jyväskylä 10.-11.7.2004 » In English  
[an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive]Uutisarkisto

8.7.2004

Pokémon-liiga

Pokémon-keräilykorttipeliliiga kokoontuu myös Animeconissa.
Oma pakka kehotetaan ottamaan mukaan. Aiempaa pelikokemusta ei kuitenkaan tarvita, sillä paikan päällä saa tarvittaessa opetusta!
Paikkana Ilokivi, lauantai klo 10:00-13:00.


8.7.2004

Cosplay-muutoksia

Osanottajien puutteesta johtuen cosplay-ryhmäkisa on peruttu. Pukukilpailu on edelleen alkuperäisellä paikallaan. Mahdollista korvaavaa ohjelmaa saliin C1 lauantaille klo 15-16 harkitaan.

Samalla cosplay-järjestäjät haluavat pyytää anteeksi pientä lipsahdusta cosplay-pukukisaan ilmoittautuneille lähetetyssä sähköpostissa. Esiintymisaika on edelleenkin alunperin ilmoitettu 30 sekuntia, eikä virheellisesti mainittu 1-2 minuuttia.


8.7.2004

Pokemon-liiga

Pokemon-keräilykorttipeliliiga kokoontuu myös Animeconissa. Oma pakka kehotetaan ottamaan mukaan. Aiempaa pelikokemusta ei kuitenkaan tarvita, sillä paikan päällä saa tarvittaessa opetusta!
La klo 10.00-13.00 Ilokivessä.


16.6.2004

Ilmoittaudu kilpailuihin

Animeconin Cosplay-kisan ilmoittautuminen on avattu. Cosplay-kisaan odotetaan edellisen vuoden perusteella niin suurta suosiota, että käyttöön on otettu ennakkoilmoittautuminen, jotta ohjelmanumeron järjestäjien työ helpottuisi. Lue lisää muistakin kilpailuista Kilpailut-alasivulta.


10.6.2004

Animecon WWW-sivut avattu

Animeconin WWW-sivut on avattu täydessä laajuudessaan. Sivuilta löydät mm. tarkat tiedot conin ohjelmasta, kilpailuista, kunniavieraasta ja muista tapahtuman yksityiskohdista. Tiedotamme näillä sivuilla conin lähestyessä myös mahdollisista tarkennuksista ja muutoksista ohjelmaan.


25.5.2004

Lehdistötiedote

Japanilaisen animaation ja sarjakuvan sekä niihin liittyvän oheiskulttuurin harrastajien kokoontuminen, Animecon III, järjestetään heinäkuussa Jyväskylän yliopistolla yhdessä Finncon--tapahtuman kanssa. Animecon on lajityypiltään suurin Pohjoismaissa järjestettävä harrastajatapahtuma, ja paikalle odotetaan yli tuhatta kävijää.

» Lue lisääRanma ½
Egmont Kustannus

Jyväskylän Kesä

Säätöyhteisö B2 Ry

[an error occurred while processing this directive]

Sivua viimeksi muokattu: 13.07.2004 23:20  

Copyright © Animecon III järjestelytoimikunta 2004.
All trademarks are property of their registered owners.