[an error occurred while processing this directive]
Animecon III - Jyväskylä 10.-11.7.2004 » In English  
[an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive]


Animecon III

Mikä on Animecon?

Animecon on Suomen suurin japanilaiseen animaation ja sarjakuviin, eli animeen ja mangaan, liittyvä tapahtuma. Animecon on suomalaisten animen ja mangan harrastajien järjestämä tilaisuus, joka kerää maan harrastajakunnan yhteen ja esittelee harrastusta ulkopuolisille. Animeconissa järjestetään lukuisia animeen ja mangaan liittyviä esitelmiä, paneeleja, kilpailuja ja muita ohjelmanumeroita. Tilaisuus kestää kaksi päivää, ja se järjestetään yhdessä Finnconin, Suomen suurimman science fiction -tapahtuman, kanssa. Vuoden 2004 Animecon on järjestyksessä kolmas tätä nimeä kantava tapahtuma. Aiemmin tapahtuma on järjestetty kaksi kertaa Turussa, viimeksi 2003.

Animeconiin odotetaan saapuvaksi lähemmäs 1000 kävijää. Paikalla on myös paljon Finnconiin tulleita, joten kaiken kaikkiaan tapahtumiin tullee yli 3000 henkeä. Animecon, kuten Finnconkin, on osallistujille ilmainen. Poikkeuksen muodostavat jotkin yksittäiset työpajat, joissa laskutetaan käytetyistä materiaaleista, sekä mahdollisesti iltabileet.

Animecon järjestetään 10-11.7.2004 Jyväskylän yliopistolla. Tapahtuman järjestävät ensisijaisesti Suomen Animeunionin jäsenjärjestöt. Animeunioni on maanlaajuinen anime- ja mangafanien yhdistysten yhteistyöverkosto.

Mitä Animecon III:ssa tapahtuu?

Animeconissa on esitelmiä, paneelikeskusteluita, kilpailuja, työpajoja ja muuta ohjelmaa laidasta laitaan animeharrastukseen liittyen. Tapahtumaan saapuu kunniavieraana taitelija yoshitoshi ABe, joka tunnetaan mm. sarjoista Serial Experiments Lain, Niea_7 ja Haibane Renmei.

Animecon liittyy saumattomasti myös Finnconiin, joten ohjelmaa riittää myös perinteisemmän scifin ja fantasian tiimoilta aamusta iltaan.

Miten pääsen mukaan järjestämään Animeconia tai sen ohjelmaa?

Animecon on harrastajien vapaaehtoisvoimin järjestetty tapahtuma. Kaikki innokkaat aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita auttamaan tapahtuman toteuttamisessa. Tarkempaa tietoa Animeconin suunnittelusta ja sen etenemisestä löytyy Animeunionin foorumeilta.Ranma ½
Egmont Kustannus

Jyväskylän Kesä

Säätöyhteisö B2 Ry

[an error occurred while processing this directive]

Sivua viimeksi muokattu: 11.06.2004 00:16  

Copyright © Animecon III järjestelytoimikunta 2004.
All trademarks are property of their registered owners.