[an error occurred while processing this directive]
Animecon III - Jyväskylä 10.-11.7.2004 » In English  
[an error occurred while processing this directive][an error occurred while processing this directive]


Animecon III

Säännöt aseista conipaikalla

Monelle saattaa tulla houkutus raahata jonkinlainen asejäljitelmä osaksi asuaan. Kannattaa kuitenkin miettiä hetki miten järkevää se on - haluatko vahtia koko Conin ajan ettei joku sankari huido vastaantulijoita sinun katanallasi?

Lateksiaseet ovat varsin houkutteleva vaihtoehto - niiden kanssa voi eläytyä paljon vapaammin hahmoon kun aseen voi vetää huotrastaankin.

Metalliaseita ei saa ottaa esiin huotristaan missään olosuhteissa ilman järjestäjien lupaa Conissa. Aseet pitää sitoa huotraan niin ettei niitä saa vedettyä esiin. Järjestyksenvalvojat tulevat valvomaan tätä. Muista myös että jos lainaat asetta jollekulle niin olet silti vastuussa mahdollisista tapaturmista.

Jos joku tavataan esiinvedetyn aseen kanssa, se takavarikoidaan ja luovutetaan omistajalleen tämän poistuessa Conista. Muistathan, että teräaseiden hallussapito julkisella paikalla on myös lain mukaan kiellettyä.

Jos sinulla on mukana kuula- tai airsoftase osana pukua niin ethän ota mukaan yhtään patruunaa. Näidenkin kanssa pitää muistaa terve maalaisjärki - varsinkin tapahtuman ulkopuoliset voivat hyvinkin pelästyä aidon näköistä replikaa. Ase olisikin hyvä merkata punaisella värinauhalla. Aseella, oikealla tai jäljitelmällä, ei milloinkaan saa osoittaa tai uhata toista ihmistä leikkimielessä.Ranma ½
Egmont Kustannus

Jyväskylän Kesä

Säätöyhteisö B2 Ry

[an error occurred while processing this directive]

Sivua viimeksi muokattu: 05.07.2004 20:35  

Copyright © Animecon III järjestelytoimikunta 2004.
All trademarks are property of their registered owners.